Crypto News Weekly Round Up (18. juli) – Altcoin Season, Binance, Twitter og mer

Altcoin-sesongen fortsetter å trives i kryptomarkedet med mange mynter som registrerer en snodig vekst i pris og volum.

Hackere hacket høyprofilerte Twitter-kontoer, Paypal gikk inn i kryptovalutaen og Binance lanserte sitt kryptodebetkort.

Altcoin sesongutbredelse fortsetter

Året 2020 regnes som Altcoin Season av mange handelsmenn. Imidlertid er kjernen i saken at de store Altcoins har steget med godt volum og pris. Altcoins inkludert Chainlink, Dogecoin, Stellar, Vechain og mange andre har vært vitne til en enorm vekst de siste dagene.

Mange analytikere har også sterk følelse av Altseason 2020 mens pappamynten fortsatte Bitcoin å dominere de andre valutaene i topposisjonen.

På den ene siden, mens flertallet av næringsdrivende ikke forventer at BTC vil pumpe opp for mer enn 30 eller 40 prosent – på den annen side ser handelsmenn ut etter noen billigere altcoins, og forventer en god avkastning i fremtiden. Når det er sagt, viste LINK, DOGE, ADA, XTZ og andre potensielle cryptocurrencies denne uken.

Siste utvikling på kryptoområdet

Den mest uventede hendelsen kryptomiljøet var vitne til var twitter hack. Hacket var ment å fremme enbitcoin-svindelgjennom høyprofilerte kontoer som hadde millioner av følgere. Disse regnskapene inkluderte en tidligere president for USAs Barack Obama, Jeff Bezos, Elon Musk, Bill Gates og kryptokuler som Binance-administrerende direktør CZ, og også andre kryptosentraler. Imidlertid suspenderte Twitter umiddelbart alle berørte kontoer og slettet tweets. I den siste oppdateringen undersøker FBI den videre etterforskningen.

Mer, merker Crypto News Weekly Round Up også om den nylige utviklingen av en kjent betalingsoverføringsplattform, PayPal. I henhold til rapportene utvikler giganten muligheter for styring av kryptoaktiver. Følgelig, med 22 års erfaring og 30 millioner aktive brukere over hele verden, er integrasjonen med cryptocururrency forutsett som et varig oppdrag å demokratisere den digitale økonomien.

Binance, en av kryptogigantene, var nylig i nyheter for lanseringen av et debetkort. Binance rullet ut det sveipedrevne kryptokortkortetsom vil støtte fire kryptovalutaer for øyeblikket. Binance-kortet skulle inn i det europeiske økonomiske området, og brukerne deres vil kunne søke om kortet fra august 2020.

Stjernen samarbeidet med Samsung Blockchain Network

Stellar Development Foundation som støtter utviklingen av Stellar crypto-aktiva kunngjorde integreringen av Stellar med Samsung Blockchain Keystore. Partnerskapet lar Samsung-enhetsbrukere lagre private nøkler tilknyttet Stellar blockchain-lommeboken.

Mange programvarelommebøker er mye tilgjengelig i markedet fra de siste mange årene, men Samsung har brukt en mer sikker tilnærming ved å bruke en maskinvarenivå-segregering.

Analytikeren Peter Brandt hadde antydet at XLM vil være den neste altcoinen til å pumpe i kryptomarkedene. Videre i hans kvitringidentifiserte han et omvendt hode- og skuldermønster som kan hjelpe den digitale eiendelen til å bølge.